Velký spor věků.

15.04.2024 12:23

 Křesťané věří, že je poslední doba a brzy přijde Pán Ježíš. Nebude to již dlouho trvat, a VŠICHNI HO UVIDÍME PŘICHÁZET! Ti, kteří v Něho věří, těm dá věčný život a těm, kteří v Něho nevěří, ti budou zatraceni, to znamená zničeni, protože neuvěřili ve Jméno Ježíše Krista! 

   Nyní, v tento čas se začíná jasněji vyplňovat proroctví Bible, u Matouše ve 24. kapitole. Kdo ji ještě neznáte, tak si ji přečtěte. 

Apoštol Pavel píše u Římmanům 13,11:"A ještě něco.Rozumějte, jaká je doba, protože přišel čas probudit se ze spánku. Spása je nám teď blíže, nežli když jsme uvěřili." 

   Není to dlouho, co jsem si přečetl článek, kde Trump slibuje křesťanům, když bude zvolen - NEVÍDANOU POLITICKOU MOC. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby ta moc byla pro VŠECHNY křesťany stejná, podle učení JEŽÍŠE KRISTA A JEHO EVANGELIA. Ale podle toho, co se píše v tom článku, tak to bude ale jinak.   

    Naplňuje se biblické proroctví knihy Daniel a knihy Zjevení před našima očima. V USA je křesťanská pravice na vzestupu a církev se spojuje se státem. Odborníci věří, že Amerika byla založena jako křesťanský národ, který je třeba přivést ke křesťansko - židovkým záměrům. 

   Evengeličtí křesťané po celé zemi pracují na tom, aby Ameriku proměnily a přivedli zpět k Bohu. Není pochy, že vzniká hnutí, za radikální změnu USA. Prohlásil to Ronald Trump při náboženském představení v zemi, že po jeho nástupu dojde v USA k probuzení. Když znovu vstoupí do Bílého domu, tak dá představitelům církve více moci, než měli. Návštěvníci kostelů se znovu vrátí na bohoslužby a křesťané znovu zaujmou své místo. Přitom jim slíbil, že se křesťanů bude zastávat razantněji, než kdokoliv předtím. Trump prohlásil, že 5.11.2024 začne velké probuzení v USA. Dále řekl; že církevní představitelé měli před tím nějakou moc, kterou ale nemohli používat!! Dále řekl."Když budu zvolen, dostanete takovou moc, kterou jste nikdy nepoužívali. Musí se lidé vrátit do kostelů a křesťanství do této země. Uděláme pro křesťany věci, které nikdo před tím neudělal!" Jazyk který Ronald Tramp používá se podobá událostem v knize Zjevení 13,11-12:"Potom jsem spatřil jinou šelmu, jak vystupuje ze země: měla dva rohy jako beránek, ale mluvila jako drak. Ta vykonává všechnu moc té první šelmy před její tváří a působí i to, že se země a její obyvatelé budou klanět té první šelmě, jejíchž smrtelná rána se uzdravila.

    Svět se nachází uprostřed velkého boje.Války zachvacují národy, láska a soucit se ztrácejí. Existuje východisko? *VELKÝ SPOR VĚKŮ* objasňuje aktuální situaci ve světě a ukazuje Boží záměr s jeho lidem. Na historickém pozadí zápasu reformátorů jako byl Viklev,Luther,Hus, Zwingli a další, objasňuje boj mezi provdou a lží a odhaluje vznik zla a působení jeho temných sil.Kniha odhaluje krok za krokem omezení naší osobní svobody. To je jeden z nejnebezpečnějších úkazů dnešní doby. Chcete poznat síly stojícím za tímto úsilím?

   Pod článkem *Trump slibuje křesťanům nebývalou politickou moc*.|Timo Hoffman  - si můžete objednat knihu *VELKÝ SPOR VĚKŮ.*

  František