Poslední doba

04.03.2022 13:09

     V našem krátkém životě jsme každý z nás již slyšeli:"Máš poslední možnost třeba do konce dne, nebo do týdne, nebo do konce roku...atd.atd. něco udělat, abys neměl nějaké problémy. Pokud to "něco" neuděláš, tak ti ty problémy nastanou. Kdo je podnikatel v nějakém oboru, tak musí platit z výdělku - daně! Tady je to obzvlášť dobře hlídané. Pokud nezaplatíš, tak máš problém. Finanční úřad nikomu nepromine ani korunu! 

    V životě je to tak se vším. Máme zákony, které se musí dodržovat, jinak je problém. Zákony musí platit (měli by) pro každého občana. Ale mnohdy se dají obejít a to se říká, že platí jen pro někoho. 

    Ale dnes chci psát o BOŽÍM ZÁKONĚ, KTERÝ PLATÍ BEZ VYJIMKY PRO KAŽDÉHO STEJNĚ. Boha nikdo neoklame. V nebi jsou knihy, do kterých se píší všechny  záznamy, které každý člověk během svého života učinil. Buď dobré, nebo zlé. Podle toho budeme buď ospravedlněni, nebo potrestáni. Toto vše bude vyhodnoceno v POSLEDNÍ DOBĚ! Kdy bude ta "poslední doba"? A podle čeho se pozná, že již je zde? To si můžeme najít v Božím Slově: 

    U Mat 24. kapitole se o tom dosti jasně píše. Učedníci se ptali, kdy to všechno bude? Jaké bude znamení příchodu Ježíše Krista a tím i konec světa? Ježíš jim odpověděl:"Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy:"Já jsem Mesiáš a svedou mnohé. Až uslyšíte válečný hluk a správy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec. Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení. To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.

    Tehdy vás budou trápit a zabíjet a kvůli mému jménu vás budou nenávidět všechny národy. Tehdy mnozí odpadnou a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé.A protože se rozšíří špatnost, láska mnohých vyhasne. KDO VŠAK VYTRVÁ DOKONCE, BUDE ZACHRÁNĚN. Toto evangelium o království bude kázáno po celém světě na svědectví VŠEM NÁRODŮM. A potom přijde konec.

    Mnohokrát jsem již slyšel, že toto se děje již mnoho staletí a Ježíš je v nedohlednu. Ale kdo studuje Bibli, tak ví, že vše má svůj čas, který je též v Bibli zapsaný. U Daniele ve druhé kap. se píše, že babylonský král Nabuchonodozor měl sen, ale zapomněl ho. Zavolal si hvězdáře a mudrce, aby mu řekli co se mu zdálo a potom mu řekli výklad toho snu. Nebudu to celé psát, to si přečtěte ve druhé kapitole u Daniele. Nikdo z jeho Mudrců to nevěděl, jenom Daniel. Ten mu řekl sen, i výklad. Řekl mu, že viděl sochu a co socha znázorňovala. HLAVA zlatá představovala BABYLONSKOU ŘÍŠI, (608-538 před Kristem.) PRSA A RAMENA představovaly STŘÍBRO, MÉDOPERSKOU ŘÍŠI. (539-331před Kristem.) BŘICHO A BOKY Z MĚDI, představovaly ŘECKOU ŘÍŠI. (332-168) STEHNA ZE ŽELEZA představovaly ŘÍMSKOU ŘÍŠI ( 168-476 našeho letopočtu) NOHY A PRSTY ČÁSTEČNĚ ZE ŽELEZA A Z HLÍNY, představují rozdělenou Evropu. Římská říše se díky stěhováním národů rozpadla na deset rozdělených říší. Po určitém času se spojily na tak zvanou Evropskou unii: (EU) Ale že jsou nohy a prsty částečně ze železa a částečně z hlíny, tak toto seskupení nemůže být dlouho stabilní. "A za dnů těch králů vzbudí Bůh nebeské království, které navěky nebude zkaženo, a království na žádného jiného nespadne, ale ono potře a konec učiní všechněm těm královstvím , samo pak státi bude navěky. Tak jak jsi viděl, že se z hory utrhl kámen, který nebýval v rukou, ten potřel,železo, měď, hlínu a stříbro a zlato." (Dan 2, 44-45)

    EU je poslední "říše" a očekává se již příchod Ježíše Krista! Kdo si myslí, že jeho příchod nebude v dohledné době, tak ať se zamyslí, co se teď ve světě děje. A to, že se evangelium káže po celém světě,tak Jeho příchod je již ve dveřích.

   Takže kdo si myslí, že ještě není posladní doba, ať se nad sebou zamyslí a přemýšlí, co by měl KAŽDÝ ČLOVĚK DĚLAT. 

   Já stále říkám,- studovat Bibli! 

   František