Evoluce - není možná

09.03.2014 09:57

Nedávno jsem si poslechl velice zajímavou přednášku s křesťanskou tématikou.Zaujala mně DNA. DNA obsahuje plán pro všecko živé na této planetě a má v sobě všechny informace k tomu, aby se vytvořil život na této zemi. Je to něco úžasného a nemyslitelného, aby se život mohl postupně vyvýjet.Na příklad- v objemu jedné špendlíkové hlavičky je tolik informací, že by vyplnily hromadu knih ve vzdálenosti 500krát ze země na měsíc!! To je fascinující zjištění!Programový kod a dezign tohoto neuvěřitelného systému naznačuje nejvyšší důkaz inteligentního návrháře. Kdo by po tomto zjištění ještě věřil na náhodu, tak....dál to ani psát nebudu.Je to evidentní výtvor Boha a ne nějaké náhody.Ani by to nebylo možné, jak se brzy přesvědčíme.Je to dokonalá kniha s informacemi.Mnozí vědci říkají, že o nějaké náhodě nemůže být ani řeči, že je to vymyšlené dokonalou bytostí a ta se nazývá-Bůh.Též nikdy nikdo neviděl, aby kody sami od sebe vedly k informacím, jako je DNA.Již toto vypovídá o Bohu-stvořiteli a ne o" náhodě" Jediná buňka má v sobě všechny informace, aby vytvořila cokoliv živého a dokonalého.Třeba za 9 měsíců-člověka!

Tato kniha informací se promění na tisíce druhů a každý druh je tak chemicky složitý kompletní stroj, že je to mimo naše chápání.A ještě aby to nebylo vše, tak pracuje a obsahuje vlastní návod, jak sestavit každý díl! Pro nás něco nepřestavitelného! Tento neuvěřitelný orgán (buňka) se skládá ze 100 bilionů částí!! (Ani jako laik nepochopím, jak na to lidé přišli) Tato DNA ja trojdimenziální molekula s vlastní replikací.Každá molekula je schopná vytvořit identickou kopii efektivně a hlavně rychle! (a ne za miliony roků)Od Boha má DNA dokonce vlastní program na detekci a opravu chyb při replikaci.Tyto její schopnosti jsou vétší, než možnosti člověka.Byly vytvořeny Bohem, že se sama opravuje.Bůh nás vytvořil s DNA kodem, který má ve skutečnosti to, co nazýváme úprava řízení.Který dokáže hledat chyby jako editor v knize.

Ale DNA je jednodušší v porovnáním s buňkou.Funkčně je buňka jako miniaturní města.Lidské tělo se skládá s bilionu buněk pracující společně jako celek.Proto bychom měli být výce pokorní k našemu Stvořiteli a nepodsouvat tyto pravdivé věci nějaké náhodě.Ale my lidé jsme již takoví, že raději budeme trvat na svém, aby neutrpělo naše "ego" i když důkazy jasně ukazují v náš neprospěch.Na druhou stranu nám Bůh dal svobodnou vůli a rozum, takže se každý z nás může rozhodnout podle svého svědomí.Ale učit děti ve školách jen o evoluci by nemělo mít prioritu. Takže rozhodnutí je na každém z nás-buď přijmout do srdce Boha a našeho Spasitele Ježíše Krista a tím věčný život, nebo věřit lidským výmyslům jako je evoluce a žít jenom tento život v tomto neuspořádaném světě, který se chýlí k závěru. Ještě máme čas k přemýšlení a zhodnocení našich priorit. Nebo ví někdo, kdo věří v evoluci, že by kámen, nebo cihla se proměnila v živou formu? Třeba v ježka? 

  František

 

Diskusní téma: Evoluce - není možná

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek