Co Darwin ještě nemohl vědět

25.03.2018 19:39

  GENIÁLNÍ TECHNIKA U ČERVENÝCH KRVINEK

  V každém kubickém milimetru krve máme 5 milionů červených krvinek. Můžeme je přirovnat k vysoce specializovaným ponorkám, které zajišťují důležitou funkci pro život.

 A)  Během své 120 ti denní činnosti v plicích načerpají 175000x kyslík a současně odloží kysličník uhličitý, který je odpadním produktem oxidace.

 B)  Tato transportní plavidla jsou tak nepatrná, že projdou dokonce i těmi nejužšími kapilárami a dostanou se do všech části těla.

 C)  Každou vteřinu vznikají 2 mil. nových červených krvinek, které obsahují velice složitou chemickou sloučeninu - krevní barvivo hemoglobin.

  Hemoglobin přenáší kyslík už během embryonálního vývoje. Až do třetího měsíce je spotřeba O2 výrazně odlišná od spotřeby po 3. měsíci. K tomu je vždy jiný druh hemoglobinu s odlišným chemickým složením. Krátce před narozením dítěte běží chemické továrny na plné obrátky, aby znovu vyměnily hemoglobin, který je pak už stejný jako u dospělého člověka. Tyto 3 přesně načasované a rozdílně definované druhy hemoglobinu nemohou vzniknout žádným chaotickým evolučním procesem. Přechodné vyvíjející se varianty hemoglobinu by nezajistily požadované množství kyslíku, a to by nutně bylo pro dítě smrtelné. 3x se vyžaduje pro produkci hemoglobinu naprosto jiný biochemický postup, který musí být ve všech 3 případech správně načasovaný.

  Odkud pochází tyto složité procesy? Zde evoluční představy naprosto selhávají. S polovivinutými mezistádii, které podle evoluce vedou k vývoji  kompletních systémů, by živočichové nemohli vůbec přežít! 

  K ŽIVOTU JSOU NUTNÉ PLNĚ FUNKČNÍ ORGÁNY A PERFEKTNÍ  SOUHRA VŠECH FUNKCÍ. (Funkce mozku - řídící centrum všeho, krevní řečiště se srdcem, plíce, které musí okysličovat krev, atd.) Všude je soulad.

 Tento koncept "NEZJEDNODUŠITELNÉ SLOŽITOSTI" platí i pro imunitní systém lidského organismu. Žádné polovičaté orgány, ty by byly zcela nefunkční. PROTO MUSELO BÝT VŠECHNO HOTOVÉ UŽ NA POČÁTKU!! A TO JE MOŽNÉ JEN DÍKY INTELIGENTNÍMU STVOŘITELI, KTERÝ NA POČÁTKU VŠE ZKONCIPOVAL A NÁSLEDNĚ VYTVOŘIL.

 Konec

Diskusní téma: Co Darwin ještě nemohl vědět

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek